Tenaamstelling Stichting en RSIN

Stichting Vrienden van House of Hope – kvk 52795276

RSIN: 850600686

Statutaire zetel

Bas Jungeriusstraat 254B, 3081 VS te Rotterdam, tel. 010 – 2150663, info@houseofhope.nl

 

Doelstelling

De Stichting heeft ten doel: Het ondersteunen van (het werk van) Stichting House of Hope, door: het binnen House of Hope (doen) organiseren van extra activiteiten, het ten behoeve van/door House of Hope (doen) verrichten van aanschaffingen die noodzakelijk zijn/uiterst wenselijk zijn maar waarvoor het budget van House of Hope niet toereikend is.

 

Beknopt beleidsplan

De Stichting richt zich voor het bevorderen van betrokkenheid en werven van financiële middelen op de volgende doelgroepen:

  • Kerkelijk netwerk: dit aandachtsgebied heeft als doel de kerkelijke achterban van House of Hope te informeren en verder op te bouwen.
  • Particulier netwerk: dit aandachtsgebied heeft als doel het netwerk van individuele personen die het werk van House of Hope steunen te onderhouden en verder uit te bouwen.
  • Zakelijk netwerk: dit aandachtsgebied heeft als doel het netwerk van bedrijven en zakelijke contacten die het werk van House of Hope steunen te onderhouden en verder uit te bouwen.
  • Scholen netwerk: dit aandachtsgebied heeft als doel het netwerk van scholen en educatieve organisaties van House of Hope te onderhouden en verder uit te bouwen.
Bas Jungeriusstraat 254b
3081VS Rotterdam
KvK 24389433