De start van House of Light. “Kunnen we hier niet samenkomen op de zondagen?” Dat was de afgelopen jaren steeds sterker de vraag van verschillende wijkbewoners en vrijwilligers die betrokken zijn bij buurtinitiatief House of Hope in de Tarwewijk, Rotterdam-Zuid. Via House of Life, de pastorale tak van House of Hope, kwamen zij in aanraking met het christelijk geloof en de Bijbel, maar het bezoeken van een kerk is voor velen een stap te ver. Om die reden ging in 2018 een interkerkelijke pioniersplek in de Tarwewijk van start, gedragen door de Christelijk Gereformeerde Kerk / International Christian Fellowship (ICF) en de Protestante gemeente Rotterdam-Zuid (PgRZ) en Stichting House of Hope. Een jaar lang vonden er tweewekelijks bijeenkomsten plaats in het inloophuis van House of Hope met gemiddeld 20 volwassenen en 10 kinderen uit de doelgroep. Op zondag 14 juli ging de steun voor de pioniersplek officieel van start met een feestelijke viering onder de naam House of Light. Kijk in de agenda welke zondagen wij samenkomen.

 

Supporter worden House of Light House of Light

 

Bas Jungeriusstraat 254b
3081VS Rotterdam
KvK 24389433