De Focus Beverwaard

Stichting House of Hope en het Buurtsteunpunt van het Leger des Heils zullen zich de komende jaren samen met wijkbewoners extra gaan inzetten om de wijk Beverwaard sociaal sterker te maken. Dit is mogelijk geworden dankzij extra financiering door de gemeente Rotterdam, als uitvloeisel van het Plan van Aanpak Beverwaard.

Beide organisaties zijn gevestigd in wijkgebouw De Focus en werken al enige tijd intensief samen om de wijk zo goed mogelijk te kunnen dienen. Met het extra geld van de gemeente wordt het maatschappelijk spreekuur verdubbeld en komt er extra aandacht voor bezoekwerk. Verder gaan we een aantal van onze ontmoetingsactiviteiten uitbreiden en een paar nieuwe activiteiten opzetten. Dus kom vooral eens naar onze peuterspeelochtend, mannengroep, meidenclub, vrouwengroep, wijklunch voor volwassenen, kinderclub of gewoon voor een kopje koffie!
Voor meer informatie zijn alle wijkbewoners van harte welkom in onze huiskamer op de eerste verdieping van wijkgebouw De Focus. De koffie staat voor u klaar!

Bas Jungeriusstraat 254b
3081VS Rotterdam
KvK 24389433